Velkommen til Red & White og Aja Bryggeri

Vi har så lenge vi har eksistert tilbudt viner som hører med blant de beste i verden, noe vi selvsagt er stolte over! Dette gjelder også for «Value for money» - segmentet, der vi har viner fra hele verden som byr på mer enn de koster!  

Gå inn i vårt system, og se på vårt utvalg! Her vil du garantert finne vin for enhver smak! I tillegg finner du øl fra vårt bryggeri, AJA - så vel egenprodusert som importert!  

Bli kunde

Vectura har egen grossistvirksomhet. Dette kommer i tillegg til å være logistikkleverandør for våre importørkunder. Tjenesten er rettet direkte mot Horecamarkedet.  

Vår varekatalog

Se våre produkter fra Red & White og Aja Bryggeri.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev, legg inn din epost adresse her.  Vårt nyhetsbrev inneholder blant annet informasjon om nye produsenter og produkter, trender, årgangsendringer, prisnedsettelser og mer.

UKENS ANBEFALING

CHATEAU LA TOUR DE BY 2011

Som den nå aldrende Vin-Guru Michael Broadbent pleier å si: «Man kommer alltid tilbake til Bordeaux». Man kan gjøre x antall ørkenvandringer i vinens mangfoldige univers, ørkenvandringer der en rekke frosker må kysses, alt for ofte med et magert utbytte. Det er en haug med ulike viner og stiler der ute. Man kan selvsagt også finne gull på slike ekspedisjoner!

VILLE VINERI disse dager går det vilt for seg i landets skoger! På myrer og vidder rundt omkring lyder en mix av hundeglam, lokkerop og kulesus . Tiden for årets jakt er kommet! En desimering i kontrollerte former av kongerikets varierte fauna!