Velkommen til Red & White og Aja Bryggeri

Vi har så lenge vi har eksistert tilbudt viner som hører med blant de beste i verden, noe vi selvsagt er stolte over! Dette gjelder også for «Value for money» - segmentet, der vi har viner fra hele verden som byr på mer enn de koster!  

Gå inn i vårt system, og se på vårt utvalg! Her vil du garantert finne vin for enhver smak! I tillegg finner du øl fra vårt bryggeri, AJA - så vel egenprodusert som importert!  

Bli kunde

Vectura har egen grossistvirksomhet. Dette kommer i tillegg til å være logistikkleverandør for våre importørkunder. Tjenesten er rettet direkte mot Horecamarkedet.  

Vår varekatalog

Se våre produkter fra Red & White og Aja Bryggeri.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev, legg inn din epost adresse her.  Vårt nyhetsbrev inneholder blant annet informasjon om nye produsenter og produkter, trender, årgangsendringer, prisnedsettelser og mer.

Ares hjørne

Smaksnotater fra kjelleren.

La CAPPUCCINA, Soave.

En snau halvtimes kjøring øst for vakre Verona, der Romeo og Julie i sin tid utspant sitt drama, finner du en svær borg i åssiden, til venstre når du kjører retning Venezia. Dette magnifike bygget var i tidligere tider kjernen i den lille byen Soave. Her finner du Italias mest kjente og ansette hvitvin, oppkalt etter denne søvnige plassen. Litt lenger østover-i nabolandsbyen Monteforte d’Alpone, ligger dagens navn; la CAPPUCCINA. Vi har gleden av å presentere dette huset her i Norge.