Velkommen til Red & White og Aja Bryggeri

Vi har så lenge vi har eksistert tilbudt viner som hører med blant de beste i verden, noe vi selvsagt er stolte over! Dette gjelder også for «Value for money» - segmentet, der vi har viner fra hele verden som byr på mer enn de koster!  

Gå inn i vårt system, og se på vårt utvalg! Her vil du garantert finne vin for enhver smak! I tillegg finner du øl fra vårt bryggeri, AJA - så vel egenprodusert som importert!  

Bli kunde

Vectura har egen grossistvirksomhet. Dette kommer i tillegg til å være logistikkleverandør for våre importørkunder. Tjenesten er rettet direkte mot Horecamarkedet.  

Vår varekatalog

Se våre produkter fra Red & White og Aja Bryggeri.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev, legg inn din epost adresse her.  Vårt nyhetsbrev inneholder blant annet informasjon om nye produsenter og produkter, trender, årgangsendringer, prisnedsettelser og mer.

Ares hjørne

Smaksnotater fra kjelleren.

KRABBE OG VIN

Høsten er krabbetid! Havets Kardinal-hummeren-er nok mer anerkjent som fingastronomi. Men krabbe er slett ingen fattig fetter i forhold; smaksrikt og jod-aromatisk kjøtt med ekte sjøsmak. Definitivt noe som inviterer til loff og majones, samt passende drikke!