Velkommen til Red & White

 
Red & White ble etablert i 2000

 

Vår styrke er solid vinfaglig kompetanse, kombinert med en høy servicegrad. Red & White satser på klassiske viner fra en rekke av verdens beste produsenter. De aller fleste driver så naturlig som mulig. Svært mange driver økologisk, og flere også biodynamisk.

Vi vil alltid være folkelige, uansett hvor berømte toppvinene våre er. Vi vil jakte på de gode hverdagsvinene. Folkekjære viner som f.eks. Vidigal Reserva, Chapelle du Bois, og Passitivo, har vært storselgere i en årrekke, og viser at vi har produsenter som holder høy, stabil kvalitet over lang tid.

Vår adresse er på Sundland Industriområde i Drammen, hvor vi har innredet kontorer i bygget sammen med AJA Bryggeri. Vår logistikkpartner er Vectura AS på Gjelleråsen.

 

 AJA Bryggeri AS

 

AJA Bryggeri ble etablerte høsten 2014 i samarbeid med Jan-Tore Oskal. Jan-Tore var tidligere butikksjef ved Vinmonopolets butikk i Asker, og en av de førende på øl-kunnskap i Vinmonopolet. AJA er etablert på Sundland i Drammen, der det brygges håndverks øl, blant annet inspirert av belgiske bryggeritradisjoner.

 

 

 

 

Ares hjørne

Smaksnotater fra kjelleren.
CHAMBOLLE MUSIGNY 2001, Mugnier.