Velkommen til Red & White

 
Red & White ble etablert i 2000

 

Vår styrke er solid vinfaglig kompetanse, kombinert med en høy servicegrad. Red & White satser på klassiske viner fra en rekke av verdens beste produsenter. De aller fleste driver så naturlig som mulig. Svært mange driver økologisk, og flere også biodynamisk.

Vi vil alltid være folkelige, uansett hvor berømte toppvinene våre er. Vi vil jakte på de gode hverdagsvinene samtidig. Folkekjære viner som f.eks. Vidigal Reserva, Chapelle du Bois, og Passitivo, har vært storselgere i en årrekke, og viser at vi har produsenter som holder høy, stabil kvalitet over lang tid.

Red & White har et godt og hyggelig samarbeid med våre produsenter. To av dem har vi også inngått et eierskap i; Weingut Leitz i Rheingau, Tyskland, og Vidigal Wines i Leiria, Portugal.

Vår adresse er på Sundland Industriområde i Drammen, hvor vi har innredet kontorer i bygget sammen med AJA Bryggeri. Vår logistikkpartner er Vectura AS på Gjelleråsen.

 

 AJA Bryggeri AS

 

AJA Bryggeri ble etablerte høsten 2014 i samarbeid med Jan-Tore Oskal. Jan-Tore var tidligere butikksjef ved Vinmonopolets butikk i Asker, og en av de førende på øl-kunnskap i Vinmonopolet. AJA er etablert på Sundland i Drammen, der det brygges håndverks øl, blant annet inspirert av belgiske bryggeritradisjoner.

 

 

 

 

UKENS ANBEFALING

CHATEAU LA TOUR DE BY 2011

Som den nå aldrende Vin-Guru Michael Broadbent pleier å si: «Man kommer alltid tilbake til Bordeaux». Man kan gjøre x antall ørkenvandringer i vinens mangfoldige univers, ørkenvandringer der en rekke frosker må kysses, alt for ofte med et magert utbytte. Det er en haug med ulike viner og stiler der ute. Man kan selvsagt også finne gull på slike ekspedisjoner!

VILLE VINERI disse dager går det vilt for seg i landets skoger! På myrer og vidder rundt omkring lyder en mix av hundeglam, lokkerop og kulesus . Tiden for årets jakt er kommet! En desimering i kontrollerte former av kongerikets varierte fauna!