Vectura drifter vår nettbutikk.


Vectura er vår samarbeidsparter og drifter dermed vår nettbutikk. Det vil si at Vectura plukker og leverer varene til deg. Det er også Vectura som fakturerer din ordre. Det er Vectura som oppretter alle kundeforhold for oss og gir deg tilgang til nettbutikken.

Hvem kan være kunde hos oss?

For å være kunde hos Red & White og Aja Bryggeri kreves det fast skjenkebevilling, og tilstrekkelig bevilling for de varer som kjøpes. Kunder med bevilling for øl og vin, kan med utvidet bevilling for brennevin, få kjøpt brennevin ved å fremlegge kopi av denne. Etter norsk tollov har vi dessverre ikke lov til å levere varer til kunder med ambulerende bevilling.

Hvordan bli kunde?

Kanskje du allerede er kunde? Dersom du allerede har et kundeforhold til Vectura kan du bruke samme kundenummer og login til nettbutikken.

Dersom du ikke er kunde hos Vectura er det er enkelt å registrere seg.
Alt vi trenger er elektronisk kopi av din skjenkebevilling, firmaattest og et utfylt  elektronisk skjema for kunderegistrering.

Skjema for kunderegistrering 

 

Så snart du er registrert som kunde, vil vi ta kontakt for å gi deg ditt kundenummer, samt brukernavn og passord til vår nettbutikk. Når du har mottatt dette kan du legge inn din første bestilling. Bestiller du varer før kredittsøknaden er godkjent, vil det være mot forskuddsbetaling.

Kontakt gjerne Vectura på telefon 02260 dersom du har spørsmål vedrørende kunderegistrering.

Velkommen som kunde hos Red and White og Aja Bryggeri.

Vi ser frem til et godt samarbeid.

 

 

 

UKENS ANBEFALING

CHATEAU LA TOUR DE BY 2011

Som den nå aldrende Vin-Guru Michael Broadbent pleier å si: «Man kommer alltid tilbake til Bordeaux». Man kan gjøre x antall ørkenvandringer i vinens mangfoldige univers, ørkenvandringer der en rekke frosker må kysses, alt for ofte med et magert utbytte. Det er en haug med ulike viner og stiler der ute. Man kan selvsagt også finne gull på slike ekspedisjoner!

VILLE VINERI disse dager går det vilt for seg i landets skoger! På myrer og vidder rundt omkring lyder en mix av hundeglam, lokkerop og kulesus . Tiden for årets jakt er kommet! En desimering i kontrollerte former av kongerikets varierte fauna!