Vectura drifter vår nettbutikk.


Vectura er vår samarbeidsparter og drifter dermed vår nettbutikk. Det vil si at Vectura plukker og leverer varene til deg. Det er også Vectura som fakturerer din ordre. Det er Vectura som oppretter alle kundeforhold for oss og gir deg tilgang til nettbutikken.

Hvem kan være kunde hos oss?

For å være kunde hos Red & White og Aja Bryggeri kreves det fast skjenkebevilling, og tilstrekkelig bevilling for de varer som kjøpes. Kunder med bevilling for øl og vin, kan med utvidet bevilling for brennevin, få kjøpt brennevin ved å fremlegge kopi av denne. Etter norsk tollov har vi dessverre ikke lov til å levere varer til kunder med ambulerende bevilling.

Hvordan bli kunde?

Kanskje du allerede er kunde? Dersom du allerede har et kundeforhold til Vectura kan du bruke samme kundenummer og login til nettbutikken.

Dersom du ikke er kunde hos Vectura er det er enkelt å registrere seg.
Alt vi trenger er elektronisk kopi av din skjenkebevilling, firmaattest og et utfylt  elektronisk skjema for kunderegistrering.

Skjema for kunderegistrering 

 

Så snart du er registrert som kunde, vil vi ta kontakt for å gi deg ditt kundenummer, samt brukernavn og passord til vår nettbutikk. Når du har mottatt dette kan du legge inn din første bestilling. Bestiller du varer før kredittsøknaden er godkjent, vil det være mot forskuddsbetaling.

Kontakt gjerne Vectura på telefon 02260 dersom du har spørsmål vedrørende kunderegistrering.

Velkommen som kunde hos Red and White og Aja Bryggeri.

Vi ser frem til et godt samarbeid.

 

 

 

DRIKKE TIL PINNEKJØTTET

Navnet antas å komme fra den tradisjonelle tilberedelsesmetoden, damping av fåreribbe på bjørkepinner.

Dens opprinnelige historie, tror man startet på Vestlandet, men også deler av Trøndelag, Nord Norge og noen innlandsbygder på Østlandet skattet tidlig denne retten.

Sammen med vossakorv, rotmos og poteter, blir det et nydelig måltid, forutsatt gode råvarer.

Et moderat saltinnhold gjør pinnekjøttet enklere å kombinere med vin.

I motsetning til svineribbe, hvor tilbehøret gjør vinvalget til en utfordring, er det her kjøttet som setter oss på prøve.

Bortsett fra at urøkt kjøtt harmonerer bedre med rødvin enn røkt, omtaler vi vin til pinnekjøtt under ett.

Vossakorven er også røkt, så totalt sett er hvitvin et bedre valg.

Velg gjerne en syrefrisk hvitvin med noe sødme.

En rik, ikke knastørr musserende er også et godt valg.

Dersom du velger rødt, sats på en vin med beskjedne tanniner, bra syre og noe sødme.

Vinforslag:

Schloss Gobelsburg Urgestein Riesling 2016,Vmp n.5527301 kr.174,90/Vectura n.141600 netto horeca kr.136,88.

Leitz Magic Mountain 2015, Vmp n. 6808701 kr. 219,90 /Vectura n.143019 netto horeca kr.175,92.

Paul Laurent Pierre Darcys brut Champagne, Vmp n.1965401 kr.249,90/Vectura n.141426 netto horeca kr.199,92.

Champagne Delamotte brut, Vmp n.2208901 kr.349,90/Vectura n.141436 netto horeca kr.279,93.

Vidigal Wines, Porta 6, Vmp n.651201 kr.109,90/Vectura n.141432 netto horeca kr.98,52.

Couveys Pinot Noir 2016, Vmp n.3773401 kr.124,90/Vectura n. 141487 netto horeca kr.108,01.

ØL OG VIN TIL SVINERIBBEN

Mange foretrekker øl og akevitt til svineribbe med julepølse, medisterkaker og surkål. Andre "sverger til" vinfølge. Det kan være en utfordring å finne vin som passer til tilbehør som tyttebær som er bittert, og surkål sominneholder mye eddik.

DRIKKE TIL LUTEFISKEN

Selv om øl og akevitt av mange er det foretrukne drikke til lutefisk, byr vin på mange flotte smakskombinasjoner. Våre anbefalinger gjelder til lutefisk, ertestuing, bacon(fett) og poteter.