Haute Cabrière

Historien til Haute Cabriere dateres tilbake til 22. desember 1694 da den franske huguenoten Pierre Jourdan ble tildelt et stykke land i Olifantshoek - i dag kjent som Franschhoek. Han bestemte seg for å oppkalle området etter sin hjemby Cabriere.

I begynnelsen av 1980-tallet kjøpte Achim von Arnim, som fortsatt var kjellermester i Boschendal, en del av dette landet, med sin visjon om å produsere viner i stil av Champagne-regionen. Som de berømte franske Champagne-husene plantet han Chardonnay og Pinot Noir for å produsere sin første Champagne-ekvivalent, kjent i Sør-Afrika som Cap Classique.

Noen år senere oppdaget Achim et annet stykke land - nå kjent som Haute Cabriere som gjenspeilet en lignende type terroir som han hadde møtt i sin tid som student i Burgund. Dette gav ham inspirasjonen til å utnytte potensialet til disse vekstforholdene, ved å produsere en burgundisk stil Pinot Noir og en blanding av Chardonnay og Pinot Noir.

Fokus: Japan

Grace Wine & Four Fox Saké

Four Fox Saké

Junmai Daiginjo & other types of Saké