Om produsenten
                        
                            Siden 1898 har familien Vicente vært eiere. Vinmarken består av 5 ha med Albariño, Caiño blanco, Loureiro og Treixadura. Vinmarkene, i stor grad selveiet og kontrollert av huset, dyrkes så naturlig som mulig i dette noe våte klimaet. Den er ikke certifisert økologisk (ennå), men rankene mottar ALDRI noen form for fungicider eller pestisider. Helt minimal anvendelse av kobber og svovel når nødvendig (mao en art av «lutte raisonnée»). Fotos av vinmarkene viser friske og sunne blomster, vekster og gras mellom radene av vinranker.
                        
                     
                
                    
                        Område
                        
                            Rias Baixas DO. Eiendommen ligger i regionen O Rosal, vest i apellasjonen, ned mot elven Miño. 
                        
                     
                
                    
                        Jordsmonn
                        
                            Det milde klimaet preges av Atlanterhavet, som gir en god balanse mellom nedbør og sol. Sedimentære bergarter rik på organisk materiale.
                        
                     
                
                    
                        Druetype
                        
                            Albariño 90%, Loureio 5%, Caino Blanco 5%
                        
                     
                
                    
                        Produksjonsmetode
                        
                            Gjæres i ståltank med lav temperatur; 15-16 grader. Vinen ligger på bunnfall i ca 6 mnd før tapping.
                        
                     
                
                    
                        Karakteristikk
                        
                            Blekgul. Nyansert, dyp med florale toner, med melon, fersken og plommer. Mineralsk. Smidig, fyldig, god dybde og ren frukt. God lengde. Til smaksrike fiske- og skalldyrretter. Går perfekt til klippfisk.