Az. Agr. Lisini

Lisini er en av de eldste produsentene av Brunello di Montalcino, og tappet sin første årgang i 1967. De anses for å være en av de opprinnelige 12 produsenter i området. Historien om Lisini går tilbake til 1846 da Francesca Clementi giftet seg med Lodivico Lisini på slottet Sant Angelo i Colle. I dag drives på eiendommen videre av de direkte etterkommere fra disse; Carlo, Lorenzo og Ludovica.

Stilen er selvfølgelig en klassiker, med svært ren frukt og kremet tekstur. Viner smaker godt som ung, men vil ikke avsløre sin sanne karakter før etter lang tid i kjelleren. Sangiovese Grosso drue brukes i alle husets fem forskjellige viner. San Biagio er husets Rosso Toscana fra yngre vinstokker, etterfulgt Rosso di Montalcino, Brunello di Montalcino og husets to flaggskip Riserva og Ugolaia som er produsert kun i de beste årgangene. I alt eier de 154 hektar, hvorav 20 hektar er plantet med druer for Brunello produksjon. Vinmarkene pleies med respekt for naturen for å sikre en god naturlig balanse.

Fokus: Japan

Grace Wine & Four Fox Saké

Four Fox Saké

Junmai Daiginjo & other types of Saké