Dom. Didon
David Didon begynte sin vinreise i 1995 med et kurs i biodynamikk. Etter å ha jobbet på økologiske gårder i Alsace, bosatte han seg på Michel Goujots gård i Côtes de Toul, hvor han ble introdusert til vingårdsarbeid. Han studerte vin i Beaune og jobbet senere for Etienne de Montille, hvor han ble vinmark ansvarlig på Château de Puligny-Montrachet. I 2017 startet David og Naïma sitt eget prosjekt med 2 hektar vinmark i Chassey-le-Camp, i Côte Chalonnaise. Deres biodynamiske vingård, «Les Vignes Blanches», dyrker Pinot Noir, Aligoté og Pinot Blanc på kalksteinsjord. Vinene produseres uten tilsetningsstoffer eller sulfitter, og gjæres i nøytral eik, rustfritt stål og glassfiberkar. Resultatet er rene, uttrykksfulle viner, et resultat av Davids erfaring og hans nyskapende tilnærming til biodynamisk jordbruk.