Om produsenten
I følge japansk mytologi betrodde Inari Okami, guden av ris, rever og sake, reveåndene sine til å vokte Torii-portene. Torii, som oftest finnes ved inngangen til eller innenfor en Shinto-helligdom, markerer symbolsk overgangen til det hellige. Bare de reneste sjeler fikk passere gjennom. Four Fox Saké representerer renheten og perfeksjonen til Inari reveåndene. Flasken er i sin helhet en hyllest til Inari Okami. I symbolet på flasken, vokter de fire revene Torii-porten mens snøen faller på den risdekkede eiendommen. Sverdene representerer de eldgamle sverdsmedene som Inari var gud for, og kromfinishen skaper en moderne versjon av en gammel klassiker.
Område
Brygget i Niigata, Japan. Naeba Bryggeriet er en av de eldste familie eide bryggeriene i Japan. Snøsmeltevann fra Tsunan regionen.
Produksjonsmetode
Den perfekte Saké starter med de perfekte ingrediensene. Det reneste vannet kommer fra snø. Dette er en snøsmeltingssaké uten like. Den høyeste offisielle betegnelsen for saké er Junmai Daiginjo. Junmai representerer det ultimate innen renhet - bare vann, ris og koji brukes. Daiginjo betyr at minst halvparten av hvert riskorn males bort, og urenheter fjernes møysommelig.
Karakteristikk
I fotsporene til mytologien er Four Fox Saké helt ren – best servert alene, enten godt avkjølt eller på is.
I humør for en cocktail i stedet? Prøv en Foxtail. Ut av sinnet til mixolog Antonio Lai, tar disse ekspertutviklede blandingene sine drikkere med storm. Fra Mofo Mojito til Pink Vixen med grapefrukt, det finnes en drink for enhver smak og enhver anledning. Finn oppskrifter på deres hjemmeside: https://fourfoxsake.com/home.html