Dom. Rene Rostaing

Akademiker, eiendomsforhandler og vigneron, René Rostaing lager noen av de fineste Côte Rôties på markedet i dag. Han har eid 2 hektar i Côte Blonde og La Landone siden 1970-tallet, men etter å ha arvet fire hektar flotte vingårdene fra sin svigerfar Albert Dervieux og 1,4 hektar spesielt gamle vinranker fra sin onkel Marius Gentaz har han nå 7,4 hektar som i Côte Rôtie er en betydelig eierandel.

Rostaing hører til den modernistiske leiren av Côte Rôtie-produsenter, som avstilker mesteparten av sin frukt og er en av de første produsentene som fermenterer ved hjelp av vinomatics (horisontale automatiske vintanker). Rostaing avskyr overeiket vin, og bruker maksimalt 15% ny eik i modningsprosessen.

Fokus: Japan

Grace Wine & Four Fox Saké

Four Fox Saké

Junmai Daiginjo & other types of Saké