Weing. Robert Weil

Wilhelm Weil lærte forviklingene ved vinproduksjon fra grunnen av. Den utdanningen har formet de mange avgjørelsene som nå definerer formuen til boet. Hans innsats begynte i 1987 med fremsynte investeringer i kjelleren og vingårdene og introduksjonen av "Tiffany Blue"-merket. Som grunnleggerens oldebarn er det virkelig stolthet over den globale oppmerksomheten som igjen blir gitt Weil Rieslings. Hver weil riesling uttrykker en samtidigt eleganse og kompleksitet som oppprinnes i den særlige, steinete karakteren til kiedrich-åssidene. weil-stilen har imidlertid gjort mer enn bare fått internasjonal anerkjendelse for eiendommen. det har oppått en symbolik status på verdensscenen og hjelpt til å heve den internasjonale profilen til tysklands unike rieslingkultur.

Amarone - Winemakers Dinner med Zenato, Jonathan Grill 26. mars

Det serveres en 4-retters meny med tilhørende viner og vinmaker Alberto Zenato tar turen til Trondheim.