I denne skjønne Japanske vinregionen ligger den fortryllende verden av Grace-Wine. Dette høyt respekterte vinhuset har en stolt historie med å produsere førsteklasses viner. Grace feiret sitt 100-årsjubileum november i fjor. Etablert i september 1923 av Chotaro Misawa, i dag ledet av 5. generasjons vinmaker Ayana Misawa.
Håndverk og bærekraft
Ingen ugressmidler eller kjemisk gjødsel brukt.
Høstes for hånd. Nøye utvalg av druer.
Native yeast; fra drueskallene, jorda og blomstene i vinmarken, gir uttrykk for hver vinmark. Gjenbruk av regnvann.
Grace Akeno
Misawa-vinmarken ligger 700 meter over havet med utsikt til Mt. Fuji. Det kjølige klimaet og de lengste soltimene i Japan resulterer i eksepsjonell balanse mellom strukturert syre og konsentrert frukt.
Grace Koshu
Japans vinindustri startet i Katsunuma, Yamanashi i 1868. Med utsikt til Mt. Fuji dyrkes druer over 400 meter. Rikelig med solskinn, jord med god drenering, ideell for dyrking av druer med stor konsentrasjon og smak.
|