Vi åpner for salg på vårt kontor i Lysaker eller få det tilsendt!


Image

På vårt kontor på Lysaker kan du kjøpe: Artisan Tonic Water, Conterno Sensory- og Conterno Symphony-glass, samt Lisini Extra Virgin Olivenolje. Ta kontakt med en av våre medarbeidere for avtale.

Niklas Ivesdal; mob: 90212141 /: niklas@redwhite.no

Anne Karine Garder; mob: 90612418 /:anne.karine@redwhite.no

 

Artisan Tonic Water

Image
 

Steve Cooper, Alan Walsh og Mikey Enright i The Artisan Drinks Company,  lager Tonic Water med 100 % naturlige ingredienser. Her finner du et knippe spennende smaker verdt å prøve ut for deg som søker den unike drinkopplevelsen. Ønsker du autentisitet og ekstraordinær smak for ditt håndverksbrennevin, prøv ut de flotte tonicene fra The Artisan Drinks Company!

MER OM ARTISAN

 

Image

Artisan Fiery Ginger Beer

Intens smak! Vår Fiery Ginger Beer, laget med afrikansk ingefær og chili, gir en dristig smaksopplevelse. Perfekt med førsteklasses bourbon, rom, vodka eller gin. Lett, oppfriskende, og med en krydret vri for å overraske smaksløkene dine!

Pris: 27kr

LES MER

 

Artisan Classic London Tonic

Balansert botanisk Kinin med frisk sitrus gir en myk og elegant tonic med en svært ren finish.

Hva passer bedre med en høy kvalitets klassisk London dry gin, enn en klassisk London tonic? 

Pris: 27kr

LES MER
Image

 

Image

Artisan Pink Citrus Tonic

Vår prisbelønte Pink Citrus Tonic er en elegant og frisk mikser. Med den dristige duften av rosa grapefrukt og naturlige sitrusnoter fra blodappelsin og sitron, er den en ideell partner for gin eller vodka. Eller nyt den alene "on the rocks." Perfekt for en forfriskende Pink Gin eller i kombinasjon med tequila og vodka. Prøv den i dag og oppdag din nye favorittsmak.

Pris: 27kr

LES MER

 

Artisan Bubbly SodaWather

Perfekt for cocktails! Enkelhet i sin reneste form, med rent vann og bobler. Vår soda vann er en allsidig mikser som forbedrer førsteklasses brennevin som vodka, whisky og mer. Null kalorier, enkel oppskrift - kullsyreholdig vann og natron. Gi dine drinker en forfriskende oppgradering med vår Soda Water.

Pris: 27kr

LES MER
Image

 

Image

Artisan Agave Lemon Tonic

Easy Eduardo er ansiktet til vår Agave Lemon Tonic, en mann med stil og attitude. Skapt med de fineste latinamerikanske brennevinsinntrykkene i tankene, er denne tonicen perfekt for tequila eller gin. Naturlig økologisk sitron, frisk chili og havsalt gir en autentisk latinopplevelse. Opplev Latin-Amerika med vår Agave Lemon Tonic i dag!

Pris: 27kr

LES MER

 

Artisan Yozu Tokyo Tonic

Inspirert av en pulserende og kreativ by, kombinerer denne orientalske fusjonen yuzu med svart pepper og koriander. Citrus med subtilt hint av krydder. Yndefull og kraftfull, akkurat som deg. Gin og Artisan Yuzu Tokyo Tonic, en perfekt match. Passer også veldig godt med japansk wiskey, gin og sake.

Pris: 27kr

LES MER
Image

 

Image

Artisan Amalfi Lime Tonic

Inspirert av Amalfikystens friske smaker, vår aromatiske sitruskonsert med lime, rosmarin, sitronverbena og bergamot. Perfekt med en tørr gin, spesielt med botaniske aromaer. Frisk limefarge, karakteristisk limesmak med duftende bergamotavslutning. Smak Amalfikystens sol i hver slurk.

Pris: 27kr

LES MER

 

TOSCANSK EXTRA VIRGIN OLIVENOLJE

Image
 

Produsent Lisini er for mange kjent for sine fantastiske Brunello di Montalcino.

Lisini produserer også olivenolje på toppnivå. Oliventrærne strekker seg over mer enn 28 hektar. Her lages extra virgin olivenoljene av den første kaldpressede oljen, viden kjent for sin kvalitet.

 
MER OM LISINI
Image

LISINI EXTRA VIRGIN OLIVENOLJE

Ren og delikat extra virgin olivenolje – den første og fineste kaldpressede oljen fra egenhøstede oliven. Gi dine retter en smakfull oppgradering med naturens perfeksjon i hver dråpe.

Dufter av friske oliven og delikate artisjokker. En smaksopplevelse som løfter dine retter til nye høyder. 

Pris: 280kr

 

CONTERNO SENSORY -OG CONTERNO SYMPHONY GLASS

Image
 

Utforsk Roberto Conternos mesterverk hos det ikoniske Giacomo Conterno-huset i Piemonte, inkludert 90% eierskap i Conterno Nervi, Gattinara's stjerne. Oppdag vinhimmelen med hans unike glass, skapt for å komplementere disse eksepsjonelle vinene. Velkommen til en verden av smak, lidenskap og ekspertise.

MER OM CONTERNO

 

Image

Conterno Sensory Glass

Conterno's Sensory-glass fremhever karakteren til fantastiske viner med sin sensuelle og balanserte design, skapt for å forsterke aromaene og gi en silkemyk vinopplevelse. Et glass som engasjerer alle sansene.

Pris: 670kr

LES MER

 

Conterno Symphony Champagne Glass

Symphony, lansert i juli 2021 i samarbeid med Roberto Conterno og Zwiesel Kristallglas, forbedrer musserende viner med visuell sensualitet, balanse og forsterkede aromaer. Et funksjonelt og estetisk mesterverk.

Pris: 670kr

LES MER
Image

 

RED & WHITE AS

Adresse: Strandveien 15, 1366 Lysaker
E-post: post@redwhite.no
Tlf: 905 37 270

Nettside  Facebook  Instagram