The Artisan; dine nye favoritt tonics

 

Disse tonicsene er ikke bare utrolig pene å se på, de er også velllaget og smakfulle. Den perfekte kompanjong til din flotteste sprit, ikke for å blande ut, men for å gjøre den enda bedre. Drinkene dine har aldri smakt så godt.

Slagordet er; Why blend in when you can stand out? A desire to do things differently.

En kunstner og en entrepenør går inn i en bar.. Ingen spøk, siden dette er slik Artisan startet. Dette er ideen og firmaet til en kunstner, en drinkentrepenør og en prisvinnene bareier fra Sydney. Sammen lager de Tonics fra 100% naturlig ingredienser i en kunstnerisk og kul pakning. Resultatet snakker for seg selv da du smaker disse, enten alene eller i en drink. 

ARTISAN HJEMMESIDE

Agave Lemon Tonic

Easy Eduardo er ansiktet til vår Agave Lemon Tonic, en mann med stil og attitude. Skapt med de fineste latinamerikanske brennevinsinntrykkene i tankene, er denne tonicen perfekt for tequila eller gin. Naturlig økologisk sitron, frisk chili og havsalt gir en autentisk latinopplevelse. Opplev Latin-Amerika med vår Agave Lemon Tonic i dag!

Passer godt sammen med vår Hermit Gin.

STAR OF BOMBAY TONICA

Yuzu Tokyo Tonic

Inspirert av en pulserende og kreativ by, kombinerer denne orientalske fusjonen yuzu med svart pepper og koriander. Citrus med subtilt hint av krydder. Yndefull og kraftfull, akkurat som deg. Gin og Artisan Yuzu Tokyo Tonic, en perfekt match. Passer også veldig godt med japansk wiskey, gin og sake.

Perfekt match med vår AmaGin og vår nye Four Fox Sake

MER OM TOKYO TONIC

Classic London Tonic

Balansert botanisk Kinin med frisk sitrus gir en myk og elegant tonic med en svært ren finish.

Hva passer bedre med en høy kvalitets klassisk London dry gin, enn en klassisk London tonic? 

Passer godt sammen med vår Gastro Gin og Two Pencils Gin.

THE GENTLEMAN’S HAT

Bubbly Soda Water

Perfekt for cocktails! Enkelhet i sin reneste form, med rent vann og bobler. Vår soda vann er en allsidig mikser som forbedrer førsteklasses brennevin som vodka, whisky og mer. Null kalorier, enkel oppskrift - kullsyreholdig vann og natron. Gi dine drinker en forfriskende oppgradering med vår Soda Water.

Passer godt sammen med vår Penny Vodka.

THE ARTISAN TRINITY

Fiery Ginger Tonic

Intens smak! Vår Fiery Ginger Beer, laget med afrikansk ingefær og chili, gir en dristig smaksopplevelse. Perfekt med førsteklasses bourbon, rom, vodka eller gin. Lett, oppfriskende, og med en krydret vri for å overraske smaksløkene dine!

Passer godt til julen med vår 65 miles Gin med stjerneanis. 

DARK GINGER MOJITO

Amalfi Lime Tonic

Inspirert av Amalfikystens friske smaker, vår aromatiske sitruskonsert med lime, rosmarin, sitronverbena og bergamot. Perfekt med en tørr gin, spesielt med botaniske aromaer. Frisk limefarge, karakteristisk limesmak med duftende bergamotavslutning. Smak Amalfikystens sol i hver slurk.

Passer godt med vår Greenhouse Gin.

CIAO BELLA

Pink Citrus Tonic

Vår prisbelønte Pink Citrus Tonic er en elegant og frisk mikser. Med den dristige duften av rosa grapefrukt og naturlige sitrusnoter fra blodappelsin og sitron, er den en ideell partner for gin eller vodka. Eller nyt den alene "on the rocks." Perfekt for en forfriskende Pink Gin eller i kombinasjon med tequila og vodka. Prøv den i dag og oppdag din nye favorittsmak.

Passer godt sammen med vår AmaGin, Isle of Harris og Penny Vodka.

PINK BOTANICALS