Høstviner 2023

 

Velkommen til høstens smaksopplevelser! Utforsk de herlige mat- og vinopplevelsene som denne sesongen har å by på. La deg inspirere av våre nøye utvalgte viner og oppdag hvordan de perfekt komplementerer de norske høstretter. 

 

Remizières Crozes Hermitage Cuvée Christophe 2019:

Remizières Crozes Hermitage Cuvée Christophe 2019 er en kraftfull Syrah-vin med en kompleks smak av røde og svarte frukter samt krydder. Den har fine tanniner og passer perfekt til høstretter som viltkjøtt, lam, og rike gryteretter. Denne vinen vil forsterke smaksopplevelsen til høstmiddagen din.

Pris: 429,90kr

LES MER

Remizières Crozes-Hermitage 2020:

Remizières Crozes-Hermitage 2020, produsert av Domaine des Remizières, er en imponerende Syrah-vin fra Rhône. Med intense aromaer av mørke kirsebær, blåbær og krydder, er den ideell for høstretter som viltkjøtt og rike gryteretter. Gi høstmiddagene dine ekstra smak med denne karaktersterke vinen fra en anerkjent produsent.

Pris: 309,90kr

LES MER

Remizières Cuvée Emilie Hermitage 2019:

Remizières Cuvée Emilie Hermitage 2019, en kraftfull Syrah-vin fra Domaine des Remizières, preget av komplekse aromaer av rød og svart frukt samt krydder. Med behagelige tanniner og en lang, minneverdig ettersmak, forsterker denne vinen smaken av høstretter med lam og vilt. En perfekt følgesvenn for dine høstlige kulinariske eventyr.

Pris: 699,90

LES MER

Arnaud Cœur de Terroir Côtes-du-Rhône 2020:

Arnaud Cœur de Terroir Côtes-du-Rhône 2020 fra Francois Arnaud er en forfriskende vin med fruktige aromaer og en subtil krydret finish. Perfekt til høstretter som grillet kjøtt, lam, kylling, soppbaserte retter og grillede grønnsaker. Gi dine høstlige måltider ekstra smak med denne allsidige vinen.

Pris: 199,90kr

LES MER

Oldenburg Syrah 2018:

En dyp lilla vin med komplekse smaker av kakao, mørk sjokolade, og krydder. Nyanser av pinjekjerner, kaffebønner og subtilt krydder. Lang, behagelig avslutning med hint av vanilje og sandeltre. Perfekt til lam, kylling, kalkun, soppbaserte retter og grillede grønnsaker. Berik dine høstlige måltider med denne spennende vinen.

Pris: 394,90

LES MER

Oldenburg Rondekop Stone Axe Syrah 2020

Nyt høstens smaker med Oldenburg Rondekop Stone Axe Syrah 2020. Denne dype lilla vinen har elegante aromaer av svarte plommer, solbær og bramble, samt noter av fioler, lakris, og karamell. Smaken er fyldig med deilige kryddertoner og en lang finish. Perfekt til høstretter som lam, biffer, sopp og kraftige oster. En vin som vil modnes strålende de neste 13-15 årene.

Pris: 639,90

LES MER

Dom. Rostaing Les Lezardes Syrah 2016

Oppdag høstens magi med Dom. Rostaing Les Lezardes Syrah 2016. En elegant vin fra Domaine René Rostaing, kjent for sin finesse og intense karakter. Med noter av røde bær og en balansert profil, er den perfekt for høstretter med storfe og vilt. En smak av Côte-Rôtie for høsten.

Pris: 439,90

LES MER

Rostaing Puech Noble 2016:

Nyt høstens smaker med Rostaing Puech Noble 2016, en kraftig vin fra Domaine René Rostaing. Den har intense bjørnebæraromaer, en rik munnfølelse med mørke bær og mineraler, og en elegant avslutning. Perfekt til smaksrike rødkjøttretter med et hint av krydder eller asiatisk smak. Oppdag høstens magi med denne vinen.

Pris: 419,90kr

LES MER

Massolino Barolo 2018

Nyt høstens magi med Massolino Barolo 2018. En elegant vin med subtile smaker av kirsebær, urter, trøffel og krydder. Perfekt til vilt, oster og autentiske pastaretter. Opplev høstens herligheter med denne bemerkelsesverdige Barolo.

Pris: 469,90

LES MER

Zenato Amarone della Valpolicella Classico 2018

Høstens magi i et glass: Zenato Amarone della Valpolicella Classico 2018. Nyt denne dype røde vinen med aromaer av modne bær, tørket frukt og krydder. Perfekt til småvilt, storvilt og smaksrik ost. Nyt høstens herligheter med Zenato Amarone.

Pris: 474,90kr

LES MER