Sesongens bobler!

Image
Image

Våre favoritt bobler i mai!

Hos oss vil du finne ett bredt utvalg av bobler fra Champagne til prosecco. Sjekk ut hele vårt utvalg med knappen under. La oss feire!

VAREKATALOG

Blinkkjøp!

Image

Made By Julie Blanc De Blancs

Laget av den innfødte Bordeaux-produsenten Julie Rispal, MBJ er en Blanc de Blancs Brut laget i Frankrike.

Subtile blomst og frukt aromaer. Fransk sjarm, smak og fine perlebobler som i en champagne, til en pris som er konkurransedyktig med en Prosecco.

 

kr 144,90
KJØP NÅ
Image

Bruno Dangin Les Territoires Organic Sparkling Wine 2018

Aromaer av pære, fersken, akasieblomst, limeblomst, kandiserte sitroner, honning og brød. Aromabildet følges opp i smaksbildet. En nydelig, frisk og aromatisk musserende vin. Superb som aperitiff. Passer også til ost eller retter av lyst kjøtt. Drikkeklar nå, men den kan også lagres.

kr 319,90
KJØP NÅ

Prosecco

Image

Castelbert Prosecco Extra Dry

Fra vinmarker i San Motta di Livenza i Treviso provinsen i Nord-Italia.

Lys strågul med behagelige bobler. Aroma av pære og fersken. Deilig balanse mellom sødme og friskhet. (15 gram sukker pr.liter).

kr 179,90
KJØP NÅ
Image

Ten. Monticello Prosecco Brut

Fra vinmarker i San Motta di Livenza i Treviso provinsen i Nord-Italia.

Små, fine bobler. Aroma av grønne epler og hvite blomster. Smak av fersken og epler med frisk syrlighet og en velbalansert, lang avslutning. 

kr  209,90
KJØP NÅ
Image
Image

Crémant

Image

Mademoiselle Marguerite Crémant de Limoux

Flott Cremant som er et godt kostbesparende alternativ til Champagne. Grønne trefrukter og citrus med autolyse toner til å balansere. Chardonnay 70%, Chenin Blanc 20%, Mauzac 10%

kr 249,90
KJØP NÅ
Image

Bruno Dangin Le Grand Classique Crémant de Bourgogne

Meget luftig i munnen, noter av sitrus, brioche og toast. Passer godt til mager fisk, skalldyr og snacks. Chardonnay 60%, Pinot Noir 35%

 

kr 309,90
KJØP NÅ
Image

Touraize Crémant du Jura Extra Brut 2018

Gullgrønn.

Modne grønne epler, lett mineralsk, fint lagringspreg. Stort og bløtt skum, syrlig anslag med fine mineraltoner, god tørrhet og konsentrasjon, lang med moden fruktsødme. 

Chardonnay 100%

kr 449,90
KJØP NÅ

Champagne 

Image

Jacquesson Cuvée No 744

Jacquesson lager alltid rike, konsentrerte og samtidig fokuserte og presise viner. Så også her, hvor vinen har base i den varme og generøse 2016-årgangen. Et gjennomgående nedbørfattig år, som gav tidlig utviklede, men holdbare viner i Champagne regionen fullmodne druer fulle av nyanser i frukten.

kr 699,90
KJØP NÅ
Image

Jacquesson Cuvée No 745

En Champagne av den kraftige matvennlige sorten. Fatlagret. Rik, dyp og velutviklet med fin autolyse karakter (brioche, gjærbakst). Mye mineralitet og spenstig syre. Lang nyansert ettersmak.

 

 

kr 769,90
KJØP NÅ
Image

Legras Grand Cru Blanc de Blancs Brut

Superbt konsentrert! Meget frisk og ren champagne, med mineral karakter, citrus og stor eleganse. En meget strukturert og elegant stil. Ypperlig apéritif, eller til finere sjømat, gjerne med kremede sauser, spekemat eller kremet soppsuppe. Chardonnay 100%

 

kr 549,90
KJØP NÅ
Image

C.H.Piconnet Rosé Les Vignes de Charles Extra Brut 2021

Ren, med friskhet og fin syre, med noter av små røde frukter som bringebær, bjørnebær og rips. Og for å følge disse røde fruktene, en stor mengde hvite druer, for å ha en elegant, delikat og pen munn. Pinot Noir 40% Chardonnay 20% Pinot Blanc 40%

kr 819,90
KJØP NÅ

RED & WHITE AS

Adresse: Strandveien 15, 1366 Lysaker
E-post: post@redwhite.no
Tlf: 905 37 270

Nettside  Facebook  Instagram 
Endre dine opplysninger eller meld deg av e-postlisten.