Produsentfokus: Robert Weil

   
 
Image

Wilhelm Weil vokste opp med vinproduksjon. Som sønn av den kjente Robert Weil lærte han vinproduksjon fra grunnen av. Hans innsats begynte i 1987 med fremsynte investeringer i kjelleren og vingårdene og introduksjonen av "Tiffany Blue"-merket. Weils Rieslinger er i dag verdenskjente for sin høye kvalitet. Hver Weil Riesling uttrykker eleganse og kompleksitet og avspeiler tydelig oppprinnelsen i den spesielle steinete karakteren i Kiedrich-åssidene. I tillegg til internasjonal anerkjennelse har de fått symbolstatus noe som har hjulpet til å heve den internasjonale profilen til Tysklands unike Rieslingkultur.

Image
Image
Image

Weil bruker husdyrgjødsel i vinmarkene og unngår bruken av kunstige sprøytemidler. Lav avkastning i bratte skråninger hvor druene plukkes for hånd.

SE PRODUSENT

Riesling Trocken

Image

Robert Weil Riesling Trocken

Gulgrønn, med god lys og syrlig frukt. Fyldig med god tørrhet. Passer bra til salater og sjømat.

 

 

kr 169,90
KJØP NÅ
Image

Weil Kiedricher Riesling Trocken 2021

Herlig vårvin! Sprelsk og intens, energisk frukt med typisk mineralitet. Dufter av grønne epler og flint. Syrefrisk frukt på smak med en knusktørr delikat fersk utgang. God lengde.

 

kr 219,90 
KJØP NÅ
Image
Image

Vinene over passer meget godt med retter av skalldyr og sjømat. Rå eller stekt/grillet med en fløtesaus.

Riesling Trocken

Image

Weil Kiedrich Turmberg Riesling Trocken 2021

Gulgrønn. Nydelig svært aromatisk duft med en fin floral og fin mineralsk karakter. Stor, søt frukt med god mineralitet og syre for frukten, lang og deilig finish.

kr 414,90
KJØP NÅ
Image

Weil Kiedrich Gräfenberg Riesling Trocken GG 2020

En fantastisk GG fra legendariske Robert Weil. Gulgrønn. Meget god dybde, eksotisk og konsentrert frukt. Stor, myk, fyldig, godt balansert med god syre og lang, konsentrert finish.

 

kr 609,90
KJØP NÅ
Image
Image

Vinene over passer også godt med retter av sjømat. Men siden disse tåler litt mer smak kan disse også passe bra med svin eller kylling.

Andre godbiter

Image

Robert Weil Riesling Tradition

Grønngul. God fruktig grønt eplekarakter med lett mineralpreg.

Perfekt til sushi og annen mat med litt spicy karakter. Også alene vil denne sjarmere og beta deg!

 

 

kr 169,90
KJØP NÅ
Image

Weil Riesling Kabinett 2021

Fyldig med god fruktighet, fin sødme, god tørrhet og lengde. En klassisk og kjølig 2021 årgang gjør denne rieslingen konsentrert og frisk smak. Det er balansert syre med en mineralsk avslutning. Passer utmerket til salater og sjømat.

 

kr 318,00
KJØP NÅ
Image

Weil Kiedrich Gräfenberg Spätlese 2021

Gul i farge. Delikat og elegant blomsterduft med delikate epletoner. Fyldig, med deilig syre, fruktige aromaer, god mineralitet. Parfymert og elegant med fin kjøttfull frukt, god syre, godt bitt, sitter lenge og deilig.

 

kr 524,90
KJØP NÅ
Image
Image
Image
Image

Vinene over passer passer med alt fra sushi til ost. Riesling Tradition passer spesielt godt med sushi og slike sterke asiatiske smaker. Riesling kabinett passer med sjømat og salater og Kiedrich Gräfenberg Spätlese passer godt med ost!

Enjoy!

RED & WHITE AS

Adresse: Strandveien 15, 1366 Lysaker
E-post: post@redwhite.no
Tlf: 905 37 270

Nettside  Facebook  Instagram 
Endre dine opplysninger eller meld deg av e-postlisten.