Amarone - Winemakers Dinner med Zenato, Jonathan Grill 26. mars

Det serveres en 4-retters meny med tilhørende viner og vinmaker Alberto Zenato tar turen til Trondheim.

Artikkel · 1 min lese

Winemakers Dinner med Alberto Zenato 26. mars

JONATHAN GRILL, 26. MARS 2023 18:00

Amore....Amarone? Vi inviterer til en hyggelig Winemakers Dinner i Jonathan Grill søndag 26. mars kl. 18, der vi får besøk av vinmaker Alberto Zenato. Det serveres en 4-retters meny med tilhørende viner fra Zenato. Hjertelig velkommen!

Vi fortsetter vinsesongen med et deilig besøk fra Italia!

Denne gangen har turen kommet til våre favorittområder; Veneto.

Her har familien Zenato laget stedstypiske viner i over 60 år, alltid med fokus på å bevare det unike med regionen og de lokale druesortene.

Helt siden Sergio Zenato la ned grunnsteinen har familien levd og åndet for vinproduksjon, og for å lage et viner hvor jordens frukter blir til italienske følelser og fulle av smak.

Vinmarkene dyrkes og næres med all den kjærlighet en familie kan gi, her har man til og bygget steinmurer for å holde plantene varme og man har plassert radene slik at de for nyte solens smektende stråler så lenge som mulig.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en kveld sammen med Alberto Zenato.

Alberto er ikke bare glad i vin, han ER vin. Det er kanskje ikke så mange alternativ når man går sine første skritt i en vinmark?

Tradisjon er viktig for familien Zenato, men ikke først og fremst for å unngå endring, nei her er tradisjonen nettopp å alltid forsøke gjøre det bedre, utvikle seg i takt med naturen og ta med seg foreldrenes hardt opparbeide kunnskap inn i en ny tid og lage viner som gir oss det beste fra begge verdener.

Hjertelig velkommen til en uformell kveld hvor alt handler om å nyte god vin og mat i ditt foretrukne selskap.

Kanskje vi lager noen nye tradisjoner vi også?

Kjøkkenet setter opp en spesialtilpasset 4-retters meny, og vi serverer følgende viner:

Meny Winemakers Dinner 26. mars
Ceviche av laks
Lugana Brut Metodo Classico
**
Breiflabb, brokkolini, guanciale
Ripassa Valpolicella Ripasso 2008
**
Dry Aged Entrecôte, potetkrem, Sauce Bordelaise
Amarone Classico 2010
Amarone Classico 2017

**
Sjokolade, kirsebær, pistasj
Recioto della Valpolicella 2018

Winemakers Dinner med Zenato
Søndag 26. mars kl. 18.00
Pris 4-retters meny med viner: kr. 995,- p.p. ink hoopla billettavgift
Sted: Jonathan Grill, Britannia Hotel

NB. Kun 30 plasser