Norge tok alt i Stavanger! Se bilder fra Bocuse og nordisk sommelier og våre høydepunkt

Geir Skeie ble europamester i kokkekunst, Merete Bø ble nordens beste vinkelner, og selv følte vi oss som mestere i champagne. Her er bilder fra tre fantastiske dager i Stavanger.

(Vi har tidligere lovet å legge ut noen filmsnutter også, men vi har desverre hatt problemer med å laste dem opp til webserveren. Men vi gir oss ikke så lett. Kikk innom igjen i løpet av uka!)

Geir Skeie og Ingrid Espelid Hovig venter på kunngjøringen - hvem blir europamester?

2. Juli: Geir Skeie som jobber hos Odd Ivar Solvold i Sandefjord, ble europamester i kokkekunst på Bocuse d'Or Europe 2008 i Stavanger. Her sammen med Ingrid Espelid Hovig.

Merete Bø får gratulasjonsklem av sjefen, Eyvind Helstrøm, etter at hun vant nordisk mesterskap for vinkelnere

2. juli: Merete Bø får gratulasjonsklem av sjefen, Eyvind Helstrøm, etter at hun vant nordisk mesterskap for vinkelnere. Merete Bø jobber som sommelier på Bagatelle og skriver i Dagens Næringsliv sammen med Tom Marthinsen.

Merete Bø vant nordisk mesterskap for vinkelnere!

2. juli: Merete Bø vant nordisk mesterskap for sommelierer! Her sammen med de to svenske deltakerne på 2. og 3. plass.

Red & Whites stand i Chef`s Village under Bocuse d`Or Europe 2008 i Stavanger

2. juli: Red & Whites stand i Chef`s Village under Bocuse d`Or Europe 2008 i Stavanger.

Olivier Bernard fra Domaine de Chevalier holder foredrag på messen Buffet, 2. juli 2008

2. juli kl. 15.00: Olivier Bernard fra Domaine de Chevalier holder foredrag (masterclass) på messen Buffet.

Olivier Bernard fra Domaine de Chevalier holder foredrag på messen Buffet, 2. juli 2008

2. juli kl. 15.00: Alle plassene på scenen var fyllt opp da Olivier Bernard fra Domaine de Chevalier holdt foredrag (masterclass) på messen Buffet.

Merete Bø i finalen i nordisk mesterskap for vinkelnere

2. juli kl. 12.55: Merete Bø i finalen i nordisk mesterskap for vinkelnere (sommelierer). Bildet er lagt ut mens Merete fortsatt står på scenen.

Geir Skeie en time før han presenterer sine retter for dommerene i Bocuse d`Or Europe 2008

2. juli kl. 12.00: Geir Skeie, den norske deltakeren, en time før han presenterer sine retter for dommerene i Bocuse d'Or Europe 2008. Kan han bli europamester? I forgrunnen til høyre, dommer Bent Stiansen.

Charles Philipponnat (midten) på Red & Whites stand på Buffet i Stavanger 1. juli 2008

1. juli: Vinmaker Charles Philipponnat fra Champagne Philipponnat (i midten) sammen med Tor Jacobsen og Lina Dybdal fra Kulturstua i Ro. Det smakes årgang 1999 fra Grand Cru-vinmarken Clos de Goisses.

Charles Philipponnat holdt masterclass-smaking på en fullsatt scene (Hall C), og også en mindre og svært eksklusiv smaking for 12 personer på vår stand dagen etter.

Red & Whites stand på messen Buffet, parallelt med Bocuse d`Or Europe 2008 i Stavanger

1. juli: Red & Whites stand på messen Buffet (Hall C), parallelt med Bocuse d`Or Europe 2008 i Stavanger

NM i kokkekunst 30. juni 2008 i Stavanger - publikum kan se alt på storskjerm - en av finalistene i aksjon

30. juni: Vi kan gratulere Alexander Berg (26) fra Øvre Eiker som Norgesmester i Kokkekunst. Han arbeider til daglig hos NB Sørensen Dampskibsexpedition i Stavanger. Les mer om kokke-NM på nettsidene til Buffet!

NM i kokkekunst 30. juni 2008 i Stavanger - her arrangeres Bocuse d`Or Europe 2008 de påfølgende to dagene

30. juni: NM i kokkekunst er i gang i Hall F der Bocuse d'Or Europe 2008 skal gjennomføres de to påfølgende dagene.

Red & White i Chef`s Village på Bocuse d`Or Europe 2008 i Stavanger - Anette og Karianne

30. juni: Anette Rambøl (t.v.) og Karianne Ødegård på vår stand i Chef's Village (Hall E).

Red & White på Bocuse d`Or Europe 2008 i Stavanger - Følg med på konkurransen fra vår stand i Chef`s Village

Red & White på Bocuse d`Or Europe 2008 i Stavanger - fra vår stand i Chef`s Village (Hall E) kunne man følge med på konkurransen.

Publisert: 01-07-2008 Av: Erik Wallentin